eshte e lehte te kesh shendet

Slider

Rreth Ujit Fontana

Çdo shishe e ujit tonë i nënshtrohet një procesi rigoroz cilësie prej 8 hapash...

Më shumë

Fontana shpk

Fabrika e Ujit FONTANA, Poçem, Mallakastër, është ndërtuar në vitin 2001...

Më shumë

Kalçiumi

Kalçiumi është një element kyç për ndërtimin e kockave të forta dhe të shëndetshme. Por shumica e fëmijëve dhe adoleshentëve...

Më shumë

Hidratimi

Jeta nuk mund të ekzistojë pa ujë. Ne duhet t’i shtojmë trupit tonë vazhdimisht ujë të freskët në mënyrë që...

Më shumë
>

Bli ujin Fontana

Ne e shpërndajmë ujin në qytetet kryesore të Shqipërisë...

Më shumë